Kávéink

Pohárszék

Kávék

… beleszerettünk a speciality kávék világába és találkoztunk egy nagyon magas minőséget képviselő szakemberrel-Nezvál Mátéval, a 42 Coffee tulajdonosával, akitől egy különleges, karakteres, gyümölcsös kávékülönlegességet tudunk biztosítani a csészékben. Saját kávépörkölője jelenleg a legmagasabb színvonalú hazánkban.

 

beans

 

 

Feketén készült kávéink blendje 70% Brazil és 30% Columbia.

Tejjel készült 50 %El salvador és 50% Ethiopia blendünkben a tej édessége ellensúlyozza a kávé savasságát és egy nagyon gazdag íz világú kulináris élményt kapunk.

Fontos a tej szerepe: ezt a tökéletes alapanyagot nem csaphatjuk agyon. A tej nagyon jó minőségben, magas zsírtartalommal pasztörizálva érkezik napi rendszerességgel Máriahalomról a Hétforrás Birtokról.

Hogy mi is a specility coffee?

A titok nem csak a világos pörkölésben rejlik. Nagyon fontos a kávészemek magas minősége, a kávé útja követhető és folyamatos visszajelzés érkezik a termelőnek a minőségről, illetve a magasabb minőségért közvetlenül a tőzsde kihagyásával fizetnek.

Világos pörköléssel bemutatható a termőterület világa, a fajtakávék jellegzetes karaktere. Pörkölés után egy hétig pihen, így a pörkölés követően keletkező gázok eltávoznak belőle. Ezt követő három hétben használjuk fel, kihozva belőle a legtöbbet.

Áraink

Kávéink laktózmentes tejjel rizs-, mandula vagy szójatejjel is kérhetőek!
POHÁRSZÉK BLEND kapható 250 gr kiszerelésben.