Kávéink

Pohárszék

Kávék

… Jelenleg a One Eleven soproni pörkölöje készíti számunkra a különleges tételeket. Olyan egyedi kávékat alkotnak, melyben visszaköszönnek azok az ízek és aromák, amik visszatükrözik a termőterületet, fajtát és a feldolgozás sajátosságait.
 

beans

 

 

Feketén készült kávénk 100 % Brazil kávéból készítjük.

Tejjel készült kávénk 100% Nicaragua a tej édessége ellensúlyozza a kávé savasságát és egy nagyon gazdag íz világú kulináris élményt kapunk.

Fontos a tej szerepe: ezt a tökéletes alapanyagot nem csaphatjuk agyon. A tej nagyon jó minőségben, magas zsírtartalommal pasztörizálva érkezik napi rendszerességgel Máriahalomról a Hétforrás Birtokról.

Hogy mi is a specility coffee?

A titok nem csak a világos pörkölésben rejlik. Nagyon fontos a kávészemek magas minősége, a kávé útja követhető és folyamatos visszajelzés érkezik a termelőnek a minőségről, illetve a magasabb minőségért közvetlenül a tőzsde kihagyásával fizetnek.

Világos pörköléssel bemutatható a termőterület világa, a fajtakávék jellegzetes karaktere. Pörkölés után egy hétig pihen, így a pörkölés követően keletkező gázok eltávoznak belőle. Ezt követő három hétben használjuk fel, kihozva belőle a legtöbbet.

Áraink

Kávéink laktózmentes tejjel rizs-, mandula vagy szójatejjel is kérhetőek!
POHÁRSZÉK BLEND kapható 250 gr kiszerelésben.