Rólunk

Egy pohár és egy szék

Mi kell még?

2011-től létezik a Pohárszék. Kezdetben csak borral foglalkoztunk, majd felmerült a kérdés a vendégek és vásárlók részéről, hogy miért nem kínálunk reggelit, kávét, szendvicseket. Ezzel egy időben történt, hogy a elmerültünk a kávé világában és szerelem lett belőle.

Jelenleg a One Eleven soproni pörkölöje készíti számunkra a különleges tételeket. Olyan egyedi kávékat alkotnak, melyben visszaköszönnek azok az ízek és aromák, amik visszatükrözik a termőterületet, fajtát és a feldolgozás sajátosságait. Ehhez a tökéletes alapanyaghoz csakis professzionális kávégép dukál – La Marzocco géppel készítjük kávéinkat.

Megtaláltuk üzletünk új helyszínét az V. kerület Aulich utcában, amely tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. A környezet csodálatos, közelben a Parlament, a Szabadság tér és Batthyány-örökmécses.

A Kávézó hatalmas ablakaival része az utca változásainak, lehet ábrándozni egy pohár bor vagy egy csésze kávé felett. Hamarosan elkészülő galériánkon lehetőség lesz elvonulni-tárgyalni, leveleket írni vagy akár nyelvórát tartani.

Várunk sok szeretettel!