Rólunk

Egy pohár és egy szék

Mi kell még?

2011-től létezik a Pohárszék. Kezdetben csak borral foglalkoztunk, majd felmerült a kérdés a vendégek és vásárlók részéről, hogy miért nem kínálunk reggelit, kávét, szendvicseket. Ezzel egy időben történt, hogy a könyvelőnk unszolására megkóstoltuk egy másik ügyfele termékét- és szerelem lett belőle.

Ez volt A KÁVÉ. Igen nagybetűvel. Nezvál Máté 42-es kávéja. Nyilván nekünk, akik nap mint nap kóstolnak, mást is ad a kávé mint szimplán koffeint. Olyan ízekkel és aromákkal találkoztunk a 42 kávéban, mint még soha. Ehhez a tökéletes alapanyaghoz csakis professzionális kávégép dukál – La Marzocco géppel készítjük kávéinkat.

Megtaláltuk üzletünk új helyszínét az V. kerület Aulich utcában, amely tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. A környezet csodálatos, közelben a Parlament, a Szabadság tér és Batthyány-örökmécses.

A Kávézó hatalmas ablakaival része az utca változásainak, lehet ábrándozni egy pohár bor vagy egy csésze kávé felett. Hamarosan elkészülő galériánkon lehetőség lesz elvonulni-tárgyalni, leveleket írni vagy akár nyelvórát tartani.

Várunk sok szeretettel!