Minden eszköz, amit egy étteremnek használni kell

Rengeteg dolog szükséges egy étterem működtetéséhez, ami a mindennapi munkát megkönnyítheti. Ezek közé tartoznak azok is, amik a csomagolásban nyújtanak segítséget, vagy éppen a marketingben.

Egy étterem sikeres indulása örömteli dolog, amit megkoronázhat, ha nem csak a helyben fogyasztható fogásokkal várjuk a vendégeinket. Az elvitel vagy a kiszállítás viszont még több eszköz beszerzését indukálja.

Ezek közé tartoznak a tányérok, poharak, evőeszközök és a dobozok is: lehet szó papír változatról, műanyagról vagy akár ezek különböző kombinációiról. Az indepack.hu termékei között pedig mindent megtalálunk, amire szükség van az elvitelhez és a kiszállításhoz.

Elviteles dobozok, amik nem csak elvitel esetén kellenek

Az elviteles dobozok ma már minden vendéglátó számára elengedhetetlen kellékek, akár étterem, kávézó, cukrászda vagy street food büfé a példa. Még a catering szolgáltatások esetén is nagyon hasznosak.

Ma már egyre több étterem gondoskodik arról, hogy ne csak a maradékot lehessen elcsomagoltatni, hanem eleve kínál elvitelre is ételeket. A kiszállítási szolgáltatás sem olyan extra igény a mai világban, ahol egyre népszerűbb a biciklis ételfutárok lehetősége.

Az mindenesetre nagyon fontos minden esetben, hogy a dobozok strapabíróak, hőtartóak, mikrózhatóak, könnyen kezelhetőek és környezetbarátok is legyenek egyszerre. Ezek a tulajdonságok minden esetben megadják azt a biztonságot, hogy az ételek garantáltan frissen és biztonságosan érhessenek célba.

Eldobható poharak, evőeszközök és tálcák

A kényelem és a higiénia különleges kapcsolata keveredik ezekben az eszközökben, amik például a gyorséttermek és a fesztiválok elengedhetetlen kellékei. A gyors kiszolgálás és a tisztaság olyan igényeket támaszt velünk szemben, aminek nehéz lenne megfelelni akkor, ha állandóan mosogatni kellene.

A poharak világában ennek külön jelentősége van, mert az üveg egyrészt nagyon törékeny. Másrészt rengeteg helyet foglal el, harmadrészt pedig állandóan bajlódni kell azzal, hogy épségben visszakerüljön a konyhára.

Az evőeszközök és a tálcák tekintetében ugyanez a helyzet és valóban rengeteg “felesleges” munkát megspórol nekünk. A legszebb a csomagolóeszközök világában az, hogy ma már egyre nagyobb jelentősége van a fenntartható megoldásoknak, így a környezetet sem szennyezzük olyan nagy mértékben.

Márkaépítés egyszerűen kiegészítő termékekkel

A marketing területén is hihetetlen egyszerű lehetőségeket kínálnak az eldobható és fenntartható eszközök, mert az étterem logója bármelyikre rákerülhet. Így hirdetve a márkánkat, ami sokkal hatékonyabb marketingeszköz, mint ahogy azt gondolnánk.

Nemcsak a poharakra kerülhet logó, hanem a papírzacskóra vagy a futárdobozra is, ami láthatóvá teszi a vállalkozásunkat. Így két legyet üthetünk egy csapásra: amellett, hogy a bizalmat erősíti, de a lojalitást is megteremti.

A szokásos eszközpark a vendéglátásban ennek fényében bővülhet egy kicsit, viszont minden szempontból megéri erre is figyelmet fordítani.